Ontdek de Veranderingen

Onlangs dook ik in mijn oude dagboek en kwam ik herinneringen tegen aan mijn allereerste echte verliefdheid. Toen ik 15 was, was ik smoorverliefd op een oudere jongen die helaas geen aandacht aan mij schonk. Dit dwong me om actie te ondernemen om zijn aandacht te trekken. In een tijd zonder Instagram, Facebook of mobiele telefoons moesten we creatief zijn om contact te maken.

In die tijd waren de manieren om iemands aandacht te trekken beperkt. Briefjes werden stiekem doorgegeven in de klas en wie durfde, belde naar het huis van zijn ‘crush’ in de hoop dat de ouders niet zouden opnemen.

Ontmoetingen vonden plaats op plaatsen zoals de plaatselijke hangplek of buurtwinkel. Als je ‘crush’ je toevallig op straat zag, voelde dat als een overwinning. In die tijd gaf het gebrek aan een smartphone en apps dating nog een mysterieuze sfeer.

Als ik dit nu lees, voel ik me opeens behoorlijk oud ☺️😅

Spring naar het heden en de datingwereld is compleet veranderd. We swipen door profielen op datingapps, sturen flirterige emoji’s en houden contact via talloze sociale mediaplatforms. Maar met al deze digitale middelen verlangen we soms naar de eenvoud van vroeger.

De romantiek van de jaren 80/90 voelt misschien nostalgisch, maar de moderne datingwereld biedt zijn eigen spanning en uitdagingen.

Wat zijn jouw gedachten over hoe daten in de loop der jaren is veranderd? ☺️✨

"Evolutie van Romantiek: Jaren 80/90 versus Moderne Dating – Ontdek de Veranderingen!" Date ontdekkingsfase

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner.

Ik heb 11  jaar ervaring als matchmaker en ben na het opzetten van een succesvol relatiebureau mij exclusief gaan richten op het hoge segment, waarbij ik mij volledig kan richten op een select aantal klanten.