Van Thee tot Liefdesmatch

Als kind van acht jaar oud ontdekte ik mijn passie voor verbinden en zorgzaamheid. In een klein dorp waar ik opgroeide, viel het me op dat bejaardenwoningen vaak alleenstaand waren. Deze observatie liet me niet onverschillig. Het idee dat die opa’s en oma’s alleen woonden, raakte me diep.

De Eerste Stappen in Verbinding

Na school besloot ik actie te ondernemen. In plaats van gewoon voorbij te lopen, ging ik regelmatig bij hen langs voor een kopje thee. Dit eenvoudige gebaar bracht niet alleen troost maar gaf me ook de kans om te luisteren naar hun verhalen en ervaringen. Ik merkte al snel dat een beetje aandacht veel kon betekenen.

Het Ontstaan van Liefdesmatches

Maar mijn verlangen om mensen te verbinden ging verder dan thee drinken. Ik bracht ook bejaarden samen, want alleen is maar alleen. Zelfs op die jonge leeftijd begon ik te begrijpen dat gezelschap en connecties belangrijk waren voor een gelukkig leven.

Empathie als Drijvende Kracht

Deze vroege ervaringen openden mijn ogen voor mijn eigen empathie. Het zaadje voor mijn huidige werk in het matchen van singles werd geplant. Ik ontdekte dat ik vreugde vond in het bij elkaar brengen van mensen, of het nu ging om een eenvoudig kopje thee of een meer betekenisvolle connectie.

Conclusie: Herinneringen van Toen en Nu

Terugkijkend op deze herinneringen besef ik hoe deze vroege ervaringen mijn levenspad hebben beïnvloed. Wat begon als een kind dat bezorgd was over eenzame ouderen, bloeide uit tot een volwassene die vreugde vindt in het creëren van liefdevolle connecties tussen mensen.

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner.

Ik heb 11  jaar ervaring als matchmaker en ben na het opzetten van een succesvol relatiebureau mij exclusief gaan richten op het hoge segment, waarbij ik mij volledig kan richten op een select aantal klanten.