Blog, Artikelen, Verhalen, Advies en Inzichten

Liefde is een prachtig en complex onderwerp, en online of offline daten is tegenwoordig een veelvoorkomende manier om die speciale persoon te vinden. Als datingexpert heb ik de afgelopen 11 jaar talloze singles geholpen bij hun zoektocht naar liefde en geluk. Of je nu nieuw bent in de datingwereld, al een tijdje aan het daten bent, of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie en advies, dan is deze blog voor jou.

De kracht van liefde:
Het mooie werk van cupido

Er is iets bijzonders aan de kracht van liefde.
Het is als een warme, omhelzende deken die ons omringt en ons hart vervult met vreugde.
Als datingexpert kan ik met volle overtuiging zeggen dat er niets mooiers is dan dat warme gevoel wanneer je de juiste mensen bij elkaar brengt en ze verliefd op elkaar worden. Het is als het creëren van kleine liefdesverhalen, het laten bloeien van connecties en het vieren van de prachtige reis van twee mensen die samenkomen.

Het geheim van succesvol daten; Verbinding gaat verder dan een foto

Het is geen geheim dat online daten tegenwoordig de norm is geworden. Als datingcoach ontvang ik regelmatig vragen van singles die zich afvragen waarom ze maar geen succes lijken te hebben in de wereld van online dating. Laat me allereerst zeggen dat er talloze mensen zijn die elkaar online vinden en gelukkige, langdurige relaties opbouwen. Maar na 11 jaar ervaring heb ik een patroon opgemerkt dat steeds weer terugkomt, en het gaat om de manier waarop mensen online daten benaderen.

P.A. IN DE LIEFDE

“Ik wil dat mensen mij bellen en zeggen: “Oh Patricia, ik ben zo verliefd!”
Liefde en genegenheid, één van onze meest primaire behoeften. De ware liefde vinden. Op zoek naar een gelijkwaardige partner die naast je staat. Een diep verlangen, dat voor de meesten van ons redelijk spontaan kan worden ingevuld. Maar wat nou als je financieel onafhankelijk of bekend bent, of geen tijd hebt om op zoek te gaan? Hoe vind je dan die oprechte ware liefde? Hoe weet je dat die liefde écht is en zonder bijbedoelingen? Dan overwin je je schroom en benader je een high end matchmaker.

Open je hart voor nieuwe kansen in de liefde

Liefde is een van de meest opwindende avonturen in het leven. Het kan ons vreugde, vervulling en betekenis schenken, maar soms lijkt het onbereikbaar, verstopt achter twijfels en verleden.
Toch is er een krachtige waarheid die we niet uit het oog mogen verliezen: als je je hart openstelt voor nieuwe kansen en avonturen, kun je de liefde ontdekken die voor jou misschien onbereikbaar leek.

Relatiebemiddelaar Daten Partner search Plus Gelderland Matchmakingbureau Partner Search Spanje

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner.

Ik heb 11  jaar ervaring als matchmaker en ben na het opzetten van een succesvol relatiebureau mij exclusief gaan richten op het hoge segment, waarbij ik mij volledig kan richten op een select aantal klanten.