Hét exclusieve relatiebureau voor Nederlanders in Dubai

Dubai staat wereldwijd bekend als een van de meest opwindende, diverse, internationale steden ter wereld en vol mogelijkheden. Sinds de opkomst van Dubai hebben veel Nederlanders de sprong gewaagd en zijn in dit prachtige Emiraat gaan wonen. Een paar duizend Nederlanders wonen nu in Dubai en dit aantal zal alleen maar toenemen.

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite hebben met het vinden van de juiste partner.

Mijn interesse om ook in Dubai te gaan bemiddelen ontstond toen ik daar vorig jaar een maand werkte. Ik ontmoette daar enkele Nederlanders die mij vroegen of ik hen niet kon helpen in hun zoektocht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring als matchmaker en na het opzetten van een succesvol relatiebureau ben ik me uitsluitend gaan richten op het hogere segment, waar ik me volledig kan richten op een select aantal cliënten. Dit betekent dat je niet in een database terecht komt waar automatisch matches uitkomen, maar dat ik heel gericht en specifiek zoek. Dit kan via (uiteraard anoniem) adverteren in diverse media of via mijn uitgebreide netwerk.

Voor mij is het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen mijn opdrachtgever en mij. Je gaat een langdurige samenwerking aan en vertrouwen in elkaar is essentieel.
Ik neem daarom de tijd om elkaar te leren kennen voordat we besluiten de zoektocht naar uw partner te starten.

Wanneer je heeft besloten de uitdaging met mij aan te gaan, kom ik bij je thuis voor een uitgebreide intake. Dit doe ik op een persoonlijke en discrete manier door in je vertrouwde omgeving dieper in te gaan op wie jij bent en te achterhalen wie jouw ideale levenspartner is.

Personal Matchmaker, Quality partner search,

Wat kan ik voor jou betekenen?

DISCRETIE

Ik snap als geen ander hoe belangrijk discretie is. Jouw profiel wordt van intake tot match alleen door mij behandeld, hierdoor is 100% anonimiteit en discretie gewaarborgd.

KWALITEIT

Ik richt mij exclusief op het hoge segment, succesvolle singles die volledig ontzorgd willen worden in hun zoektocht. Ik ben de personal assistent in de liefde.

PERSOONLIJK

Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en het selecteren van matches. Alles wordt uit handen genomen en met de grootste zorg en oog voor kwaliteit uitgevoerd. Mijn missie is het totaal ontzorgen in de zoektocht naar de liefde en de beste match vinden voor mijn cliënten.

HIGH QUALITY MATCHING IS EEN BETROUWBAAR, DISCREET EN EXCLUSIEF RELATIEBUREAU VOOR SUCCESVOLLE SINGLES DIE OP ZOEK ZIJN NAAR DE PERFECTE PARTNER

High Quality Matching

Matchmaking in Dubai

HQM is hét exclusieve matchmaking relatiebureau voor het hoge segment. Voor de ondernemer die zelf niet de tijd heeft om de juiste partner te vinden. Ik kan hier een grote rol in gaan spelen, ik heb het netwerk en de middelen om die perfecte partner voor jou te vinden.

Werkwijze HQM

Ik help jou bij het vinden van het ontbrekende puzzelstukje in jouw leven.
Een partner die past bij alle aspecten die jij belangrijk vindt; waarden en normen, niveau, intelligentie, achtergrond, aantrekkingskracht, levensfase.

Maak een vrijblijvende kennismaking over de exclusieve matchmaking mogelijkheden voor jou, vul hieronder je gegevens in.
Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contactformulier