Hét exclusieve relatiebureau voor Nederlanders in Dubai

Dubai staat wereldwijd bekend als een van de meest opwindende, diverse, internationale steden ter wereld en vol mogelijkheden. Sinds de opkomst van Dubai hebben veel Nederlanders de sprong gewaagd en zijn in dit prachtige Emiraat gaan wonen. Een paar duizend Nederlanders wonen nu in Dubai en dit aantal zal alleen maar toenemen.

Mijn naam is Patricia, ik ben personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching.
Ik werk met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite hebben met het vinden van de juiste partner.

Mijn interesse om ook in Dubai te gaan bemiddelen ontstond toen ik daar vorig jaar een maand werkte. Ik ontmoette daar enkele Nederlanders die mij vroegen of ik hen niet kon helpen in hun zoektocht.

Ik heb ruim 11 jaar ervaring als matchmaker en na het opzetten van een succesvol relatiebureau ben ik me uitsluitend gaan richten op het hogere segment, waar ik me volledig kan richten op een select aantal cliënten. Dit betekent dat je niet in een database terecht komt waar automatisch matches uitkomen, maar dat ik heel gericht en specifiek zoek. Dit kan via (uiteraard anoniem) adverteren in diverse media of via mijn uitgebreide netwerk.

Voor mij is het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen mijn opdrachtgever en mij. Je gaat een langdurige samenwerking aan en vertrouwen in elkaar is essentieel.
Ik neem daarom de tijd om elkaar te leren kennen voordat we besluiten de zoektocht naar uw partner te starten.

Wanneer je hebt besloten de uitdaging met mij aan te gaan, kom ik bij je thuis voor een uitgebreide intake. Dit doe ik op een persoonlijke en discrete manier door in je vertrouwde omgeving dieper in te gaan op wie jij bent en te achterhalen wie jouw ideale levenspartner is.

Wat onderscheidt High Quality Matching?

  1. Persoonlijke Aandacht: Ik geloof in een persoonlijke relatie met mijn cliënten. Vertrouwen en wederzijds begrip zijn de basis van ons succes.
  2. Exclusiviteit: Ik werk met een select aantal cliënten, zodat ik de tijd en aandacht kan besteden die nodig is om een diepgaand begrip te krijgen van wie je bent en wie je ideale levenspartner is.
  3. Uitgebreid Netwerk: Mijn uitgebreide netwerk en ervaring stellen me in staat om gericht te zoeken, zowel via anonieme advertenties als binnen mijn eigen connecties.
  4. Uitgebreide Intake: Voordat we beginnen met de zoektocht naar jouw partner, kom ik persoonlijk bij je thuis voor een uitgebreide intake. Dit is een discrete en persoonlijke manier om jou en jouw behoeften te begrijpen.

Partner Search Dubai

Op zoek naar liefde en heb je hier hulp bij nodig?
Laat je gegevens achter en begin je reis naar de perfecte partner.
Registreer nu en ik neem persoonlijk contact met je op.
Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden