Hét exclusieve datingbureau voor het hoge segment

Ik ben Patricia, een intuïtieve personal matchmaker met 12 jaar ervaring in exclusieve bemiddeling voor singles. Mijn expertise ligt in het begeleiden van succesvolle, financieel onafhankelijke singles die op zoek zijn naar de juiste levenspartner. Ik sta klaar om jou te helpen. Dit houdt in dat jij niet in een database terechtkomt waar automatisch matches uit komen, maar dat ik heel gericht en specifiek op zoek ga naar jouw passende partner. Dit kan zijn via (uiteraard anoniem) adverteren in verschillende media of via mijn uitgebreide netwerk.

Ik geloof dat vertrouwen en begrip essentieel zijn voor het vinden van deze partner. Daarom begin ik met een uitgebreide intake, die plaatsvindt in jouw vertrouwde omgeving. Op deze manier kunnen we in alle privacy en op een persoonlijke wijze dieper ingaan op wie jij bent en wat jouw ideale levenspartner zou kunnen zijn.

Laten we samen onderzoeken wie jouw ideale partner zou kunnen zijn.
Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Datingtips Quality Matchmaking relatiebureau Personal Matchmaker, Quality partner search,

Wat kan ik voor jou betekenen?

DISCRETIE

Ik snap als geen ander hoe belangrijk discretie is. Jouw profiel wordt van intake tot match alleen door mij behandeld, hierdoor is 100% anonimiteit en discretie gewaarborgd.

KWALITEIT

Ik richt mij exclusief op het hoge segment, succesvolle singles die volledig ontzorgd willen worden in hun zoektocht. Ik ben de personal assistent in de liefde.

PERSOONLIJK

Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en het selecteren van matches. Alles wordt uit handen genomen en met de grootste zorg en oog voor kwaliteit uitgevoerd. Mijn missie is het totaal ontzorgen in de zoektocht naar de liefde en de beste match vinden voor mijn cliënten.

HIGH QUALITY MATCHING IS EEN BETROUWBAAR, DISCREET EN EXCLUSIEF RELATIEBUREAU VOOR SUCCESVOLLE SINGLES DIE OP ZOEK ZIJN NAAR DE PERFECTE PARTNER

High Quality Matching

Exclusive matchmaking

HQM is hét exclusieve matchmaking relatiebureau voor het hoge segment. Voor de ondernemer die zelf niet de tijd heeft om de juiste partner te vinden. Ik kan hier een grote rol in gaan spelen, ik heb het netwerk en de middelen om die perfecte partner voor jou te vinden.

High end partner search

BEN JIJ DIE IDEALE PARTNER? Herken jij jezelf in onderstaande partner search en wil je mogelijk voorgesteld worden aan één van onze cliënten, vul dan jouw gegevens in. Wij kijken op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, neem dan contact met mij op.

Werkwijze HQM

Ik help jou bij het vinden van het ontbrekende puzzelstukje in jouw leven.
Een partner die past bij alle aspecten die jij belangrijk vindt; waarden en normen, niveau, intelligentie, achtergrond, aantrekkingskracht, levensfase.