EXCLUSIEVE PARTNER SEARCH

Voor een liefdevolle en serieuze man ben ik op zoek naar een sportieve, verzorgde, passievolle vrouw die positief in het leven staat. Hij is levensgenieter en hij vindt het belangrijk dat ze net als hem humor heeft, attent is, haar mening durft te geven en belangrijk oprecht wil gaan voor een goede relatie.
Hij is een echte levensgenieter en geniet van de mooie dingen om hem heen, dit deelt hij dan ook graag met anderen, wat soms zijn zwakke plek kan zijn.

Korte omschrijving van hem:

Hij is een sportieve, speels en jong uitziende man van 56 jaar, 1,76m lang, heeft een atletisch postuur, kort verzorgd donkerblond haar en blauwe, sprekende ogen.
Hij vindt het belangrijk er goed verzorgd uit te zien, zijn kledingstijl is sportief- casual.
Een ondernemende en innemende persoonlijkheid met een warm hart die open in de wereld staat.
Een trotse, zorgzame vader en loyaliteit is voor hem belangrijk. Daarnaast is hij lief, heeft diepgang en is romantisch; gezellig maken, knuffelen, kaarsjes aan, wijntje erbij.
Deze man kan goed over zijn gevoel praten en heeft een groot inlevingsvermogen, is empathisch en houdt van goede gesprekken, maar ook een dolletje op zijn tijd. Hij is betrouwbaar en betrokken in een relatie. Het is een man met een open persoonlijkheid en een charmante uitstraling, een ‘mensen mens’, positief ingesteld die denkt in mogelijkheden en kansen.

Kenmerken:
Ondernemer, financieel onafhankelijk, levensgenieter, geen kinderwens, rookt niet.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Hij zoekt een oprechte liefdevolle relatie waarin ze ook elkaars maatjes kunnen zijn en alles samen kunnen delen en kunnen genieten elke dag maar weer.
Een zachtaardige vrouw die vertrouwen in hem heeft om samen aan een mooie toekomst te kunnen werken.

Wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden