Ben jij die gelovige partner?

Partner search man

Voor een betrouwbare en liefdevolle man van 72 jaar zoek ik een vrouwelijke vrouw die net als hij gelovig is.
Een zorgzame, klassieke vrouw met een mooie uitstraling die samen met hem nieuwe herinneringen wil maken.

Korte omschrijving van hem:

Hij is een toegewijde, romantische man met een fijne persoonlijkheid. Hij heeft een goede gezondheid, is bourgondisch en beschikt over een goede dosis humor. Hij is 1.78 lang, heeft een normaal postuur en gaat netjes gekleed. Hij heeft kort grijs verzorgd haar, blauwe ogen met bril en oogt jonger dan hij in werkelijkheid is.
Je kan zijn karakter omschrijven als temperamentvol, zorgzaam, gedreven en intelligent.
Hij is gelovig en vertrouwd in het goede van de mens. Hij gaat respectvol met zijn medemens om en wat ik mooi aan hem vind is dat hij heel veel passie heeft voor het leven, zijn kinderen en kleinkinderen.
Kortom; een man die een vrouw veel liefde kan en wil geven.

Hij is na een huwelijk van 50 jaar weduwnaar geworden, hij heeft zijn vrouw ruim 3 jaar verzorgd met veel liefde en toewijding. Hij heeft drie kinderen en vier kleinkinderen, waar hij een hele goede band mee heeft.
Hij woont in een prachtig klassiek ingericht penthouse met een bijzonder uitzicht.

Hij is jarenlang ondernemer geweest, hij is nog actief op zijn kantoor in huis maar geniet ook van zijn vrije tijd. Zo gaat hij graag fietsen, wandelen en doet zijn dagelijkse sportoefeningen. Verder houdt hij van, lekker eten en reizen. Zijn favoriete bestemming is Azië.
Hij luistert naar klassieke muziek, leest het AD en stichtelijke boeken.
Deze selfmade man is dankbaar voor veel in zijn leven waaronder zijn gezondheid, geloof en zijn financiële onafhankelijkheid.

Wat voor soort relatie zoekt hij?

Hij is op zoek naar een klassieke, charmante vrouw met een mooie uitstraling die een zorgzame kant heeft en die nog actief in het leven staat. Hij hoopt een connectie met een gelovige vrouw te vinden en samen met haar te kunnen genieten van hun verdere leven. Iemand die openstaat voor genegenheid en toewijding voor en naar elkaar.
Wat voor hem belangrijk is, is dat deze vrouw fysiek gezond is en net als hij weet hoe het is om een partner verloren te hebben.

Kenmerken van hem:
HBO opgeleid, attent, empathisch, Gorinchem, rookt niet

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op.

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden