Exclusieve matchmaking voor welgestelde singles

Namens exclusieve datingbureaus doe ik aan high end partner search. Dat is in alles iets anders dan een database met automatische matches. Het is simpelweg niet met elkaar te vergelijken. Je mag van high end partner search ook high quality matching verwachten. Met inmiddels elf jaar ervaring durf ik gerust te stellen dat ik mensen in het hogere segment meer dan goed van dienst kan zijn.

Ik werk heel gericht en ga specifiek op zoek, want dat is waar high end partner search voor staat

Zoals gezegd werken de meeste datingbureaus met een database en worden er automatisch matches tot stand gebracht. En wijs je de één af, dan krijg je vanuit de database zomaar weer een nieuwe match voorgeschoteld. Zo werk ik dus niet. Ik ga liever gedegen te werk. Ik zoek liever heel gericht en specifiek. Dat doe ik uiteraard door het inzetten van mijn uitgebreide netwerk, maar ook door bijvoorbeeld adverteren in precies de juiste media, anoniem uiteraard.

Als er een klik is dan kunnen we de samenwerking aangaan

Voor mijn werk binnen high end partner search is het erg belangrijk om een goede band op te bouwen met de klant. Er moet een klik zijn, want alleen dan kan ik mijn werk in de vorm van high end partner search op de beste manier uitvoeren. Andersom moet die klik er uiteraard ook zijn. Het is de bedoeling dat ik een langere periode ga werken met de klant en dan is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Daarom is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Vervolgens beslissen we of we samen gaan werken of niet.

Ik kom bij jou thuis voor een intakegesprek

In een vertrouwde omgeving kan ik dieper ingaan op jouw persoonlijkheid en wensen, waardoor ik een nauwkeuriger beeld kan schetsen van jouw ideale levenspartner.
Dit is de kern van mijn high-end partner search bureau waarbij discretie en betrouwbaarheid voorop staan. Kiezen voor mij vergroot aanzienlijk de kans op het vinden van de perfecte match.

Laten we binnenkort eens spreken.

Voor een zoekopdracht vraag ik een honorarium vanaf € 7.500,- incl. btw. Ik neem slechts een beperkt aantal klanten aan om mijn slagingspercentage van 80% te behalen.

Maak een vrijblijvende kennismaking over de exclusieve matchmaking mogelijkheden voor jou, vul hieronder je gegevens in.
Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Partner search 6 maanden

 • Een vrijblijvende kennismaking
 • Een uitgebreide intake bij jou thuis.
 • Een gedetailleerde persoonsbeschrijving. Pas als jij 100% tevreden bent, wordt deze aan de site toegevoegd.
 • Advertenties in o.a. kranten, magazines en social media (uiteraard geanonimiseerd)
 • Zoeken via mijn zeer uitgebreide netwerk
 • Uitgebreide screening van mogelijke matches
 • Intensief contact en begeleiding gedurende de hele periode, ook na het vinden van een partner
 • Foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze komen niet op de site te staan

Partner search 12 maanden

 • Een vrijblijvende kennismaking
 • Een uitgebreide intake bij jou thuis.
 • Een gedetailleerde persoonsbeschrijving. Pas als jij 100% tevreden bent, wordt deze aan de site toegevoegd.
 • Advertenties in o.a. kranten, magazines en social media (uiteraard geanonimiseerd)
 • Zoeken via mijn zeer uitgebreide netwerk
 • Uitgebreide screening van mogelijke matches
 • Intensief contact en begeleiding gedurende de hele periode, ook na het vinden van een partner
 • Foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze komen niet op de site te staan

Coaching programma

Niet iedereen heeft behoefte aan matchmaking, omdat het zoeken naar een partner zelf wel lukt. Maar velen lopen tijdens het daten tegen een aantal issues aan. Dat kan zijn dat je niet exact weet wat je zoekt in een relatie, je de verkeerde mensen aantrekt of weer in bepaalde valkuilen loopt. Voordat je op zoek gaat is het belangrijk om eerst goede inzichten in jezelf te krijgen. Tijdens de coaching gaan we dieper in op wat je nu echt zoekt in een partner en welke verwachtingen je hebt van een relatie.
Het coaching traject duurt drie maanden waarbij wij elke week een uur met elkaar spreken via een videocall.

 • Je ontvangt een training met daarin vragen en opdrachten die je beantwoord en uitvoert.
 • IkΒ neem jouw output zorgvuldig door en wij bespreken dit tijdens de calls.

Kost € 2.500,- incl. btw