Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor één van mijn mannelijke leden ben ik op zoek naar een  warme, sprankelende, liefdevolle en zorgzame vrouw. Hij zoekt een vrouw die zich durft open te stellen en kan genieten van de fijne momenten in een relatie. Voor hem is het belangrijk dat ze een sterke en krachtige, betrokken persoon is met wie hij diepgaande gesprekken kan hebben.

Hij is een 52 jarige spontane, empathische en een hardwerkende man met een open persoonlijkheid. Hij is een levensgenieter, heeft een charmante uitstraling, is betrouwbaar en betrokken in een relatie.

Korte omschrijving van hem:

Hij is 1,86m lang, heeft een normaal postuur, kort donkerblond haar en blauwe ogen. Hij heeft een tweedaags baardje en draagt een moderne bril.
Hij vindt uiterlijke verzorging belangrijk zijn kleding stijl is sportief- casual.

Hij is een spontane, empathische en een hardwerkende man met een open persoonlijkheid. Hij is een levensgenieter, heeft een charmante uitstraling, is betrouwbaar en betrokken in een relatie. Hij heeft een creatieve geest en alles wat hij wilde bereiken in zijn leven heeft hij bereikt door hard te werken.
Ondanks zijn financiële onafhankelijkheid is hij erg bescheiden en dat siert hem.
Hij is een man die geniet van de mooie dingen om hem heen, dit deelt hij ook graag met anderen. Hij is vrijgevig en doet veel voor liefdadigheidsinstellingen.
Hij is een trotste, zorgzame vader en loyaliteit is voor hem belangrijk. Daarnaast is hij intelligent, heeft diepgang en is zoals hij het zelf omschrijft ‘soms te open’.
Hij kan zich goed uiten en heeft ook een groot inlevingsvermogen, is empathisch en houdt van goede gesprekken, hij doet alles op zijn intuïtie en gevoel.

Hij woont in een mooie woonboerderij met een moderne en sfeervolle inrichting.
Hij heeft mooie hobby; hij is gek op auto’s en heeft een verzameling oldtimers, verder houdt hij van lekker eten en vrienden bezoeken, weekendjes weg plannen.
Hij blijft up-to-date qua nieuws door het lezen van verschillende kranten.

Hij is tevreden met zijn huidige leven en heeft veel redenen om dankbaar te zijn; zijn passie voor anderen, zijn kinderen, zijn financiële onafhankelijkheid en zijn goede gezondheid.

Wat voor soort relatie zoekt hij?

Hij is op zoek naar een nieuwsgierige vrouw met wie hij ook diepgaande gesprekken kan hebben.
Zij in de leeftijd tussen 38 en 52 jaar is sprankelend, lief en zorgzaam, en heeft zin in het leven.
Het is belangrijk dat ze net zoals hem plezier ondervindt in haar werk en het financieel goed heeft.
Hij zoekt een begripvolle, sterke en krachtige vrouw die betrokken is in een relatie en hem kan steunen en naast hem staat. En vertrouwen in hem heeft om samen aan een mooie toekomst te kunnen werken.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden