Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor één van mijn mannelijke leden ben ik op zoek naar een warme, sprankelende, liefdevolle en zorgzame vrouw in de leeftijd tussen 38 en 52 jaar. Hij zoekt een vrouw die zich durft open te stellen en kan genieten van de fijne momenten in een relatie. Voor hem is het belangrijk dat ze een sterke en krachtige, betrokken persoon is met wie hij diepgaande gesprekken kan hebben.

Hij is een spontane, empathische en een hardwerkende man met een open persoonlijkheid. Hij is een levensgenieter, heeft een charmante uitstraling, is betrouwbaar en betrokken in een relatie.

Korte omschrijving van hem:

  • 50 jaar, 1.86m lang, normaal postuur
  • Eigen onderneming
  • Vrijgevig, liefdevol en loyaal
  • Trotse vader van drie kinderen
  • Drenthe
  • Rookt niet

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.