Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een goed uitziende, vlotte, galante vrouw van 57 jaar zoek ik een ondernemende man. Zij is op zoek naar een bijzondere, selfmade man met het hart op de goede plek die het leven kan omarmen.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste indruk van haar; aantrekkelijke vrouw met een jonge uitstraling, positief, zorgzaam en duidelijk. Ze is spontaan en komt op mij over als een liefdevolle, oprechte en loyale persoonlijkheid. Zij is 1.67 lang, heeft een slank postuur en is elegant en stijlvol gekleed. Ze draagt donkerblond haar tot net boven haar schouders. Ze is een vrouwelijke vrouw die haar best doet om er altijd jong en verzorgd uit te zien. Ze heeft prachtige blauwe ogen die fonkelen, ze is geen alledaagse vrouw.
Ze is niet gecompileerd, past zich gemakkelijk aan en hecht waarde aan eerlijkheid. Ze is streetwise en door haar passie, doorzettingsvermogen en harde werken kan ze genieten van haar financiële vrijheid.

Ze houdt van mooie spullen en dat zie je ook terug in haar inrichting. Bij binnenkomst word je meegenomen in haar leven en de liefde voor haar familie door de fotowand met haar dierbaarste herinneringen. Ze is een goede gastvrouw en verwent haar kinderen en vrienden met lekker eten en heeft graag goede soul en funk muziek op de achtergrond. Ze waardeert een mooi glas wijn en lekker eten buiten de deur in een ster of om de hoek en pakt graag een terrasje. Maakt graag een wandeling in de stad, het bos of het strand en waardeert een zon- en skivakantie, maar kan ook lekker op de bank een filmpje kijken. Ze sport een beetje om in vorm te blijven.  Ze is een ondernemende, vrolijke vrouw, ze staat voor gezelligheid en daar wil ze graag zoveel mogelijk van genieten. Ze heeft een man veel te bieden.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Deze vrouw zoekt een respectvolle relatie, een diepe verbinding, een relatie waar je elkaar ook vrijheid geeft en elke dag van elkaar kan blijven leren. Een man die de Amsterdamse mentaliteit begrijpt, een bourgondisch leven leidt en kan genieten van elk moment wat op hun pad komt.
Ze beschrijft haar ideale man als lief, zorgzaam, verzorgd, modern en bovenal een romantische persoonlijkheid. Hij moet zich open en kwetsbaar kunnen/durven opstellen. Zelf is ze een sociale vrouw en het zou goed voor haar zijn als deze man ook een vlotte babbel en gevoel voor humor heeft. Het is een pluspunt wanneer hij ondernemer is en weet wat hard werken betekent voor je financiële onafhankelijkheid.

Kenmerken van haar:

Zelfstandig ondernemer/vastgoed, selfmade woman, passievol, Amsterdam, rookt niet

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.