Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een gedreven, intelligente en vrolijke vrouw van 45 jaar ben ik op zoek naar een avontuurlijke, sociale en romantische man die sterk in zijn schoenen staat.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste in druk van haar; leuke vrouw heeft een gedreven kant die mij laat zien dat ze niets uit de weg gaat.
Zij is 1.68 lang en heeft een normaal postuur met vrouwelijke rondingen. Ze draagt over het algemeen zakelijke kleding, het liefst jurken. Ze heeft donkerbruin krullend haar op schouderlengte, en heeft mooie blauwe ogen. De manier waarop ze straalt en lacht geeft haar een wat mysterieuze uitstraling. Ze heeft een toegankelijke uitstraling en komt op mij over als een open, eerlijke en duidelijke persoonlijkheid. Ze is doelgericht, een doorzetter en heeft mensenkennis. Op zakelijke gebied is ze heel sterk, is empatisch en doet alles vanuit haar gevoel en passie. Ze blijft dichtbij wie ze is en dat maakt haar een bijzonder persoon.

Ze heeft meerdere opleidingen gedaan waaronder kunstgeschiedenis. Ze heeft jaren gewerkt als marketing en communicatie expert, toch wilde ze een andere kant van haarzelf ontwikkelen. Ze is geïnteresseerd geraakt in familierecht en heeft de opleiding Rechtsgeleerdheid afgerond en is nu werkzaam als advocaat. Ze is nooit gehuwd geweest wel heeft ze samengewoond met de vader van haar twee zoons.
Ze houdt van de buitenlucht en gaat dan ook graag wandelen met de hond en fietst elke dag naar haar werk. Ze sport drie keer per week, voornamelijk krachttraining. Ze gaat graag naar theater, musea, film en het concertgebouw voor een mooi klassiek concert.
Ze kan heel goed alleen zijn, maar geniet ook van vrienden om haar heen, samen koken en zoals ze het zelf zegt ”eindeloos boodschappen doen”, maar ze gaat ook graag uit eten naar een sterrenrestaurant.
Ze leest graag historische romans, waargebeurde verhalen, filosofie of kunstgeschiedenis en uiteraard haar stukken voor het werk.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Een man die voor haar kiest en die haar behandelt als ‘hoofdprijs’, die een brede interesse heeft en niet passief is. Ze zoekt wederzijds respect en geborgenheid.
Hij is sociaal, avontuurlijk, liefdevol, trouw en heeft gevoel voor humor. Een man die hoffelijk is en haar knuffelt als ze het nodig heeft. En hij moet het niet erg vinden om verzorgd te worden. Iemand die sterk in zijn schoenen staat en haar durft af te remmen. Iemand die initiatief durft te nemen in een relatie.
Kortom; die met haar bij wijze van spreken van Amsterdam naar Beijing wil rijden.

Kenmerken van haar:

Universitair, zorgzaam, humor, reislustig, Noord-Holland, rookt niet

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.