Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een liefdevolle en hoogsentieve vrouw van 52 jaar ben ik op zoek naar haar soulmate. Ze is op zoek naar een man met wie ze een echte band kan opbouwen met wederzijds respect en normen en waarden. Deze bijzondere vrouw heeft veel liefde te geven en hoopt dat ook te ontvangen in een partner.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste indruk van haar lief, attent, krachtig en open persoon. Ze komt op mij hartelijk over en heeft een gevoelig karakter maar staat wel stevig in haar schoenen. Wat ik mooi aan haar vindt is dat ze staat voor wie ze is en dankbaar overkomt. Ze is 157 lang, heeft een maatje meer met vrouwelijke vormen, donkerblond haar op schouderlengte. Ze heeft een natuurlijke uitstraling, draagt lichte make-up en gaat vrouwelijk en stijlvol gekleed. Deze vrouw heeft sprankelende groene ogen en oogt soms wat verlegen maar toch mysterieus. Ze is een introverte/extraverte vrouw en geeft aan één op één tot haar recht te komen. Ze heeft een heel duidelijke mening over veel van wat er in de wereld gebeurt. Ze is doelgericht en houdt ervan om dingen voor elkaar te krijgen in haar werk maar ook in haar privéleven.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Hij is een sociale, warme persoonlijkheid, met intelligentie en kennis van zaken, een werelds mens, die een nuchtere kijk heeft op de actualiteit. Ze zoekt een liefdevol man, met een empathisch vermogen die haar gevoeligheid kan accepteren voor wie ze is. Iemand die het initiatief neemt en die zich wat dominanter in een relatie opstelt.
Haar toekomstdroom is om over een paar jaar in het buitenland te wonen en te genieten van het leven.

Kenmerken van haar:

HBO-Finance Consultant, zelfstandige, intelligent, Europees ingesteld, geen kinderen, rookt niet

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.