Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een leuk uitziende, vlotte, humorvolle vrouw zoek ik een betrouwbare man. Ze zoekt een gezonde, liefdevolle relatie wat gebaseerd is op vertrouwen, waar in je elkaar ook vrijheid gunt en elke dag van elkaar kan blijven genieten en leren.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste indruk van haar; rustige, opgewekte, wat verlegen, sympathieke, krachtige vrouw. Ze heeft een fijne uitstraling en een mooie huid ook komt ze op mij over als intelligent, gedreven een vrouw die weet wat het leven te bieden heeft. Ze is 1.70 lang, heeft een slank postuur en gaat sportief klassiek gekleed. Ze draagt half lang blond haar en heeft diepe bruine ogen. Ze is een goed ontwikkelde vrouw die door haar levenslessen haar beste versie is geworden. Als ik haar vraag waar wordt je blij van als je in de spiegel kijkt zijn dat haar hoge jukbeenderen.

Je kunt haar omschrijven als actieve vrouw die vindingrijk is, weet waar ze voor staat. Ze houdt van lachen en het gezellig te maken om haar heen, ze is romantisch, houdt van onverwachte uitjes maken maar ze heeft ook een huiselijk kant. Ze is een selfmade woman, houdt van haar leven en is trots in hoever ze is gekomen als moeder en vrouw.
Ze heeft een groot deel van haar 25-jarige huwelijk in het buitenland gewoond en daar heeft ze veel ontwikkeling doorgemaakt. Ze heeft 4 kinderen in de leeftijd 25 tot 17 jaar, haar kinderen zijn allemaal uit huis wonend.
Ze is werkzaam in een sales supportfunctie, ze werkt in een mooi team die ze ondersteund waar het nodig is. Ze heeft veel plezier in haar werk.
Samen met haar hond woont ze in een gezellige woning wat modern en klassiek ingericht is. Haar kinderen komen eens in de zoveel tijd met vakantie om het samen nog gezelliger te maken.

Ze sport 4 keer in de week bij een sportschool; myhitt en krachttraining, ze vindt het belangrijk om zo gezond mogelijk door haar leven te gaan.
Ze kan heel goed genieten van de kleine dingen in het leven. Vooral de onverwachte dingen of verrassingen.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Ze is op zoek naar een mannelijke, empathische, betrouwbare man bij wie ze zich veilig kan voelen. Iemand die van gezelligheid houdt die ook voor haar klaar staat en kan genieten van elkaar en waarderen wat ze samen hebben. Ze zoekt een man in de leeftijd 54 tot 64 jaar die stevig in zijn schoenen staat, die goed kan communiceren maar ook luisteren en wat van de wereld heeft gezien. Haar ideale man is; openminded, stoer, lief, die nog het kleine kind in zichzelf durft te laten zien en die net als haar financieel onafhankelijk is.

Kenmerken van haar:

Sales functie, selfmade woman, Wassenaar, rookt niet

Als je je gegevens niet wil achterlaten maar wel interesse hebt in deze vrouw, mag je mij een bericht sturen via whatsapp.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden