Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor een fijne sympathieke man zoek ik een vrouw die houdt van de mooie dingen in het leven. Een zorgzame, liefdevolle, knappe vrouw die met hem voor een vaste en stabiele relatie wil gaan.

Korte omschrijving van hem:

Hij is een toegankelijke, behulpzame man die het iedereen naar de zin wil maken. Hij is energiek, zorgzaam, open, heeft humor, is gul en weet heel goed waar zijn horizon ligt. Hij is extravert, staat positief in het leven en belangrijk is dat hij zijn hart op de juiste plaats heeft. Hij is 1.78 lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern tot sportief. Hij heeft kort verzorgd haar, een nette verzorgde korte baard, mooie sprekende blauwe ogen en ziet er jonger uit.  Zijn karakter kan worden omschreven als krachtig, een mensenmens, eerlijk en bereid om iedereen te helpen. Wat ik leuk aan hem vind is dat hij een zeer toegewijde vader is en gezond in het leven staat. Een ambitieuze man die altijd oog heeft voor zijn omgeving. Kortom; een leuke sociale man die een vrouw veel te bieden heeft.

Hij is twee keer getrouwd geweest en heeft 3 kinderen; een volwassen zoon en een tweeling van 11 jaar. Hij is een trotse vader en heeft een super goede band met zijn kinderen. Voor hem is het daarom belangrijk dat een toekomstige vrouw ook van hen kan houden en één van de familie wordt.

Hij is al meer dan 33 jaar ondernemer en heeft een groot vriendennetwerk opgebouwd. Hij heeft zijn leven goed op orde en is dankbaar voor alles wat er op zijn pad komt en is gekomen. Hij woont in een heerlijk vrijstaand huis met ruime tuin.

Deze man haalt graag alles uit het leven en daar horen gezelligheid, lekker eten en uitstapjes bij. Verder houdt hij van autoracen en is een groot liefhebber van voetbal. Hij gaat graag naar sportevenementen of gala’s voor het goede doel en mist nooit een sportwedstrijd van zijn kinderen of een Formule 1 race. Hij wordt gelukkig van het beleven van spontane momenten samen; weekendjes weg, gezelligheid en gewoon samen gelukkig zijn.

Wat voor soort relatie zoekt hij?

Hij zoekt een gepassioneerde, stabiele vrouw met een warme uitstraling. Zijn ideaal is een jongere vrouw van 35 tot 48 jaar, die jong van geest is en net als hij van voetbal en autoracen houdt. Hij hoopt haar op handen te dragen en haar alles te kunnen en mogen geven wat ze nodig heeft in hun relatie. Belangrijk voor hem is dat zij normen en waarden heeft en weet om te gaan met jonge sportieve kinderen die bepaalde doelen in hun leven willen bereiken.

Hij spreekt drie talen; Nederlands, Engels en Duits, en voor hem mag deze vrouw uit een ander land komen als ze maar bereid is de Nederlandse taal te leren. De vrouw die hij op zijn pad krijgt zal het nooit aan iets ontbreken, deze man geeft alleen maar liefde.

Ben jij in de leeftijd 35 tot 48 jaar en spreekt dit profiel je aan? Vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden