Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor een goed ontwikkelde man zoek ik een vrouw die op zoek is naar een gelijkwaardige relatie. Een lieve, eerlijke en vooral oprechte vrouw die voor een vaste relatie wil gaan.

Korte omschrijving van hem:

Hij is een toegewijde, behulpzame man die het iedereen in zijn omgeving graag gemakkelijk maakt. Hij is zorgzaam, communicatief en open, is vrijgevig en weet heel goed wat hij de rest van zijn leven wil doen. Hij kan zich goed inleven in anderen en biedt altijd een luisterend oor. Het siert hem dat hij het beste voor zijn partner wil, dat kan soms ook zijn valkuil zijn.
Hij is 1.82 lang, heeft een normaal tot volslank postuur, kleedt zich netjes tot sportief. Hij heeft kort grijs haar met een paar dagen baard en hij kijkt trouw uit zijn bruine ogen. Zijn karakter is te omschrijven als een sociale man, perfectionistisch, gedreven, een doorzetter en belangrijk; hij is betrouwbaar. Wat ik mooi aan hem vind is dat hij altijd het goede in de mens ziet.

Hij is weduwnaar en heeft geen kinderen. Is gepensioneerd en wil graag met een fijne partner van hun vrijheid genieten. Hij is directeur geweest voor verschillende bedrijven en is veel in het buitenland geweest. Heeft een leuke vriendengroep opgebouwd waarmee hij graag een paar keer per jaar speciale reizen gaat maken. Hij heeft zijn leven financieel op orde en woont in een vrijstaand huis net over de grens in Duitsland (bij Ter Apel).
Hij wil weer gelukkig worden met een liefdevolle vrouw die ook houdt van spontane momenten; samen koken, gezelligheid en gewoon gelukkig zijn met elkaar.
Kortom; een lieve knuffelbeer die een vrouw veel plezier kan bieden in het leven.

Wat voor soort relatie zoekt hij?

Hij zoekt een stabiele, zorgzame vrouw met een warme en open uitstraling. Eigenlijk heeft hij niet veel wensen als ze maar oprecht en eerlijk is, er verzorgd uit ziet en open staat voor een vaste relatie. Zijn voorkeur is een vrouw rond de 58 tot 65 jaar, die jong van geest is. Zijn ideaal zou zijn dat deze vrouw net als hij de tijd heeft en ook de financiële middelen om te kunnen genieten van het leven.
Wat voor hem wel belangrijk is dat deze vrouw openstaat om uiteindelijk bij hem te komen wonen in Duitsland.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden