Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een vrouwelijke, zorgzame, moderne vrouw ben ik op zoek naar een empathische, oprechte, eerlijke man die humor en zelfspot heeft.

Korte omschrijving van haar

Mijn eerste indruk van haar; een sociale vrouw met een open uitstraling, gastvrij, liefdevol en oprecht. Ze voelt zich jonger dan haar werkelijke leeftijd en komt op mij over als iemand met een grote gunfactor, en heeft een man nog vele mooie jaren te bieden.
Haar lengte is 1.78 lang met een slank postuur, ze kleedt zich modern/vrouwelijk en heeft lang blond haar en sprekende blauwe ogen. Een mooie vrouw om te zien die het belangrijk vindt om er goed en verzorgd uit te zien.
Ze is een sterke persoonlijkheid die zich 100% inzet voor een relatie en vriendschappen. Daarnaast is ze empathisch, eerlijk en heeft humor. Ze kan elke situatie ombuigen naar iets positiefs en opgeven is geen optie. En is een intelligente vrouw die haar financiële zaken goed op orde heeft en geniet van haar fijne leven.
Ze is moeder van twee volwassen zonen waar ze heel dankbaar voor is.

Deze vrouw komt uit een ondernemersgezin en kan met trots zeggen dat ze liefdevol opgevoed is.
Sporten doet ze graag, 4-5 keer per week en ze houdt van fietsen en wandelen, bij voorkeur op het strand. Blij wordt ze van onverwachte eters (vrienden-kinderen) of een spontane glimlach van een vreemde. Of de jonge vogeltjes die vliegles krijgen in haar tuin, verse bloemen en muziek waar je blij van wordt.

Kortom, deze vrouw is een schot in de roos voor vele mannen en ik gun haar de juiste man in haar leven die blij zal zijn om met haar gezien te worden

Wat voor soort relatie zoekt zij?

Ze zoekt een man om samen te reizen, te dineren en actieve activiteiten te ondernemen. Zoals wandelen, fietsen en samen genieten van de natuur.
Een relatie die oprecht is met een intieme diepe band, een man die met haar kan genieten en die respect heeft voor haar en zijn omgeving. Ze omschrijft haar ideale man als ondernemend, vrolijk en empathisch. Een zelfstandige man die zijn eigen leven goed op orde heeft.
Het is belangrijk dat hij (zelfspot) humor heeft, een familiemens is en sportief en positief in het leven staat.

Ze is een actieve vrouw die van avonturen houdt, maar ook van goede gesprekken. Ze zoekt een man die net als zij nog jong in het leven staat. Een super lieve zorgzame vrouw op zoek naar een man die niet alleen lief voor haar is, maar ook een aanvulling in het leven is.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden