Ondernemer en daten

Je bent ondernemer en op zoek naar je levenspartner. Hoe ga je dat aanpakken?
Als ondernemer bent je niet alleen op zoek naar kwaliteit voor het bedrijf, maar ook voor de mogelijke partner in je leven.

Mijn naam is Patricia en ik heb 11 jaar ervaring als personal matchmaker. Ik werk met succesvolle singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner.
Voor mij is het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen mijn klant en mij. Wanneer je hebt besloten om met mij de uitdaging aan te gaan, kom ik bij jou thuis voor een uitgebreide intake. Dit doe ik op een persoonlijke en discrete manier door in jouw vertrouwde omgeving dieper in te gaan op wie jij bent en erachter te komen wie jouw ideale levenspartner is.

Datingtips Quality Matchmaking relatiebureau Personal Matchmaker, Quality partner search,

Wat kan ik voor jou betekenen?

DISCRETIE

Ik snap als geen ander hoe belangrijk discretie is. Jouw profiel wordt van intake tot match alleen door mij behandeld, hierdoor is 100% anonimiteit en discretie gewaarborgd.

KWALITEIT

Ik richt mij exclusief op het hoge segment, succesvolle singles die volledig ontzorgd willen worden in hun zoektocht. Ik ben de personal assistent in de liefde.

PERSOONLIJK

Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en het selecteren van matches. Alles wordt uit handen genomen en met de grootste zorg en oog voor kwaliteit uitgevoerd. Mijn missie is het totaal ontzorgen in de zoektocht naar de liefde en de beste match vinden voor mijn cliënten.

Maak een vrijblijvende kennismaking over de exclusieve matchmaking mogelijkheden voor jou, vul hieronder je gegevens in. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.