Ben jij die ideale partner?

Partner search regio Breda

Voor een sympathieke, charismatische en ondernemende man ben ik op zoek naar een sportieve en intelligente vrouw om samen een krachtig team te vormen. Hij zoekt een partner met een sterke persoonlijkheid, die haar eigen mening heeft en net als hij een diep respect heeft voor familiebanden.

Korte beschrijving van hem:

Hij is een aantrekkelijke en veelzijdige man, met een jeugdige uitstraling en altijd een lach op zijn gezicht. Zijn humor is aanstekelijk, en zijn positieve houding schijnt door in alles wat hij doet. Doorzettingsvermogen is voor hem vanzelfsprekend en hij weet precies wat hij wil in het leven. Hij is 1,78 meter lang, heeft een normaal postuur en een moderne kledingstijl, kort verzorgd donker haar en donkerbruine, sprankelende ogen. Hij ziet er jonger uit dan zijn leeftijd doet vermoeden. Zijn persoonlijkheid is het best te omschrijven als energiek, sociaal, benaderbaar, speels en extravert. Hij hecht veel waarde aan groei en ontwikkeling en gelooft in de kracht van een relatie waarin beide partners elkaar scherp houden.

Wat mij het meest aanspreekt in hem is zijn openhartigheid en zijn vermogen om gepassioneerd over het leven te praten. Hij kan uitstekend luisteren en als het om zijn bedrijf gaat, heeft hij een duidelijke visie en een uitgesproken mening.
Deze man geniet van een rijk en bevredigend leven, omringd door dierbare familie en vrienden. Hij heeft een relatie van 20 jaar gehad (zijn jeugdliefde) waarvan 12,5 jaar getrouwd geweest en 4 kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar. Hoewel een verhuizing momenteel niet in de planning staat vanwege zijn toewijding aan de opvoeding van zijn kinderen, heeft hij een sterke band met hen en koestert hij zijn rol als vader.

Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin met een vrije opvoeding en hij heeft de vechtmentaliteit voor ondernemerschap geërfd. Zijn huis, een prachtige jaren 30-woning, weerspiegelt zijn moderne en nette stijl, met een vleugje van zijn niet-alledaagse hobby die zichtbaar is in zijn huis.
Naast zijn onderneming is sport ook een belangrijk onderdeel van zijn leven, van fitness en boksen tot fietsen. Hoewel hij van luxe diners houdt, vindt hij het net zo leuk om samen met een partner te koken, wat altijd zorgt voor kostbare quality time samen. Kortom, hij is een knappe, vrolijke man met de warmte van de Brabantse gezelligheid, die een vrouw veel te bieden heeft.

Wat voor relatie zoekt hij?

Hij verlangt naar een relatie met een charmante en moderne vrouw in de leeftijd 30 tot 42 jaar, iemand die zelfverzekerd en gedreven is in haar werk. Voor hem staat stabiliteit voorop, en hij zoekt een vrouw die net als hij het belang van een hechte relatie begrijpt.

Hij is op zoek naar een relatie waarin twee individuen samensmelten tot één, waarin ze samen kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft, of het nu gaat om luxueuze ervaringen of eenvoudige alledaagse momenten. Haar persoonlijkheid wordt gekenmerkt door liefde, begrip en zorgzaamheid, en humor is essentieel. Hij verlangt naar een liefdevolle, oprechte vrouw die niet bang is om zich te binden en eerlijk durft te zijn over haar gevoelens. Wederzijds respect staat centraal in deze relatie.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden