Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een aantrekkelijke, zorgzame, elegante vrouw zoek ik een betrouwbare man. Zij is op zoek naar een soulmate, een man die geniet van het leven en echt zoekt naar verbinding in een relatie.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste indruk van haar; een knappe vrouw met een fijne uitstraling, lief, zorgzaam en oprecht. Ze is vrouwelijk en ziet er jonger uit dan haar geboorte leeftijd, komt op mij over als iemand met een groot hart die een man nog veel mooie jaren te bieden heeft.
Zij is 1.72 lang met een normaal postuur, is modern/stijlvol gekleed en heeft donker haar tot net boven de schouders. Een aantrekkelijke vrouw die het belangrijk vindt om er op een natuurlijke manier jonger en goed uit te zien. Met sprankelende, groene ogen die recht in je ziel kijken en haar lach geeft je een bijzonder gevoel. Ze is geduldig, eerlijk, spontaan en ook heeft ze humor, voor haar is een dag niet gelachen een dag niet geleefd. Het is een slimme vrouw die haar zaken goed op orde heeft en geniet van haar financiële vrijheid en haar fijne leven.

Ze is een open persoonlijkheid die het iemand naar de zin maakt waardoor je je gelijk thuis voelt. Ze woont in een prachtig stijlvol ingericht penthouse samen met haar hond. Het voelt direct goed bij binnenkomst, de liefde voor haar kinderen en kleur in haar leven is zichtbaar. Deze vrouw is geboren in Brabant uit een ondernemersgezin.

Ze is moeder van drie volwassen dochters. Waar ze van houdt is golfen, skiën en het lezen van filosofische en spirituele boeken. Ook gaat ze graag met haar vriendinnen uit eten of gewoon een avondje plezier maken, iets impulsief en onverwachtse plannen maak je haar blij mee.
Ze houdt van goede gesprekken, het gefluit van vogels, Lou Rawls, Barry White, maar ook van een frietje met mayo.
Kortom, deze vrouw is dankbaar voor veel in haar leven en ik gun haar een man die haar waardeert om wie ze is.

Wat voor soort relatie zoekt zij?

Ze zoekt een diepe connectie in een relatie, een man die samen met haar kan genieten en die respect heeft voor haar en zijn omgeving. Veel wensen heeft ze niet, het gaat om de energie van die persoon en het moet goed voelen. Ze beschrijft haar ideale man als charmant, galant, oprecht, eerlijk, lief en verzorgd, een leider met wie ze kan lachen. Het is belangrijk dat hij zich open durft te stellen en ook tegengas kan bieden. Een ondernemer die aangesloten is met de wereld en weet wat hard werken betekent voor je financiële onafhankelijkheid.
Zelf is ze een ondernemende vrouw, ze houdt van reizen en avonturen beleven, maar ook van huiselijkheid. Ze zoekt dan ook een man die net als haar van reizen houdt.
Wat voor haar het allerbelangrijkste is, is dat haar man haar neemt zoals ze is en de trots uitstraalt dat zij een koppel zijn. En dat ze voor elkaar klaar staan door weer en wind.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden