Ben jij die ideale partner?

Partner search Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar liefde en verbinding?

Voor een zelfbewuste, charmante dame van 72, een weduwe vol creativiteit, ben ik op zoek naar een warme heer die integriteit en vrijheid omarmt. Als partner waardeer je authenticiteit en begrijp je het belang van vrijheid in een relatie.

Durf jij het avontuur aan om samen een mooie boswandeling te maken en daarna te genieten van een Irish coffee? Neem contact met me op en ik zal gratis onderzoeken of jullie een goede match zijn. Laten we de eerste stap zetten naar een bijzondere connectie

Korte beschrijving van haar:

Mijn eerste indruk is dat ze een warme en mooie persoonlijkheid uitstraalt. Ze is een vriendelijke vrouw die in staat is om mensen goed te begrijpen en hun ware aard te zien.
Ze is 1.62 meter lang en heeft een vrouwelijk, volslank postuur. Ze kleedt zich altijd klassiek sportief. Haar betoverende lach en vrouwelijke gezicht vallen op. Ze draagt een bril en heeft een kastanjebruine boblijn die haar gezicht omlijst. Haar gave huid laat haar er jonger uitzien dan haar werkelijke leeftijd.

Deze warme, gepassioneerde vrouw heeft een creatieve geest en fantasie. Ze is een gevoelsmens met een diepe spirituele kant, zonder zweverig te zijn. Met haar vrijdenkend levensbeschouwing bezit ze een krachtige persoonlijkheid en staat ze altijd klaar voor anderen. Haar zorgzame aard blijkt ook uit haar werk, waarin ze twee dagen per maand mensen begeleidt die nog maar kort te leven hebben op deze aarde. Deze baan vervult haar met dankbaarheid, en zolang ze dit kan, wil ze dit graag voortzetten.

Ze is goed opgeleid en heeft diverse studies afgerond, waaronder filosofie, psychologie en zorgopleidingen.
Als weduwe zonder kinderen verlangt ze in een relatie naar diepgang, genegenheid en bovenal oprechtheid tussen beide partners.

Haar liefde voor muziek brengt vreugde in haar leven, ze geniet van voorstellingen zoals toneel en ballet. Ze koestert een bijzondere interesse in literatuur, met name in Mythologie. Yoga en zwemmen behoren tot haar favoriete activiteiten, die haar zowel fysiek als mentaal in balans houden. Wat haar echt gelukkig maakt, zijn authentieke mensen die puur en oprecht zijn.

Als jij denkt dat je bij deze prachtige vrouw past, dan zou dit weleens het begin kunnen zijn van een mooie reis samen, gevuld met diepgang en oprechte genegenheid.

Wat voor soort relatie zoekt zij?

Zij is op zoek naar een intellectuele, zelfbewuste en empathische man die de ups en downs van het leven begrijpt. Iemand die integer is en haar waardeert voor wie ze is en waar ze voor staat. Ze vindt het belangrijk in een relatie om jezelf te kunnen zijn en ook dat ieder zijn eigen bezigheden in het leven heeft.
Haar voorkeur gaat uit naar een liefdevolle man met een vrijdenkend levensbeschouwing.

Een geslaagde date voor haar is wanneer ze het gevoel heeft dat er een hoffelijke ‘ridder’ naast haar staat, die zich respectvol en galant gedraagt.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden