Ben jij die ideale partner?

Partner search vrouw regio Hardewijk

Voor een sterke, onafhankelijke vrouw ben ik op zoek naar een man die toegankelijk is en vooral diepgang heeft.

Korte beschrijving van haar:

Mijn eerste indruk is dat ze een intelligente, gevoelige vrouw is die mensen begrijpt. Ze is open, heeft een goede uitstraling en kan iemand op zijn gemak stellen. Ze is 1,78 meter lang en heeft een normaal/volslank postuur, kort donkerblond krullend haar en draagt een moderne bril, waardoor haar mooie blauwe ogen goed te zien zijn. Haar voorkeur gaat uit naar casual kleding, zoals een spijkerbroek met een mooi colbertje. Ze heeft een mooie huid en draagt een klein beetje make-up. Ze is tevreden met zichzelf en zoekt een man die dat ook is.

Haar karakter is toegankelijk, zorgzaam, oprecht, eerlijk en gepassioneerd. Ze voelt mensen goed aan, luistert goed en weet wat ze zoekt in een wederzijdse connectie. Als harde werkster heeft ze ondernemingen groot gemaakt en haar passie voor reizen heeft ze van haar ouders geleerd. Ze woont in een gemiddeld groot huis met haar jongste dochter en haar ouders wonen in een deel van het huis met een eigen ingang. Ze vindt normen en waarden belangrijk.

Na een huwelijk van 22 jaar is ze gescheiden en heeft toen ontdekt wat ze echt zoekt in een man. Hoewel ze daarna een grote nieuwe liefde had gevonden, hebben ze slechts 7,5 jaar van elkaars aanwezigheid kunnen genieten. Haar man is na kort heftig ziekbed eind vorig jaar overleden. Ondanks dit verlies gelooft ze weer in de kracht van liefde en verlangt ze naar een mooie, vervullende relatie.
Ze is goed opgeleid en na diverse opleidingen is ze ondernemer geworden. Ze heeft bedrijven opgezet en verkocht, en is diverse keren zakelijk opnieuw begonnen. Ze zet zich daarnaast graag in om anderen te helpen.

Wat maakt haar gelukkig? Van wandelen, samen genieten, uit eten gaan en vooral reizen, wintersport en cruisen. Ik zou nog veel meer over haar kunnen vertellen, maar je zou haar zelf moeten ontmoeten om te zien dat deze vrouw veel kwaliteiten heeft en vooral liefde die ze graag met iemand deelt.

Wat voor soort relatie zoekt ze?

Ze is op zoek naar een zakelijke, onafhankelijke man die begrijpt hoe het is om een grote liefde verloren te hebben. Iemand die net als zij op een bepaalde manier naar de wereld kijkt, zonder vooroordelen. Ze vindt het belangrijk dat ze zichzelf kan zijn en dat haar partner haar neemt zoals ze is. Karaktertrekken die haar aanspreken zijn intelligentie, zorgzaamheid, kwetsbaarheid en passie. Ze werkt graag en is geïnteresseerd in spiritualiteit en waardeert het als een man dit ook zo ziet. Ze verlangt naar een relatie gebaseerd op gelijkheid, toegankelijkheid, liefde, zorgzaamheid en diepgang. Openheid is cruciaal, waarbij alles bespreekbaar is en beide partners gelukkig zijn met zichzelf en elkaar. Leeftijd maakt haar niet uit, zolang de persoon gezond en actief door het leven gaat.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.