Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor een gedreven, energieke, enthousiaste en optimistische man ben ik op zoek naar een intelligente, onafhankelijke vrouw met een Aziatisch/Indonesisch uitstraling in de leeftijd 28 tot 41 jaar. Deze man kan goed luisteren en is daadkrachtig, betrokken bij de wereld en heeft een liefdevolle persoonlijkheid. Daarnaast is hij intelligent, zeer creatief, en is zoals hij het zelf omschrijft ‘een dromerige alchemist’. Hij kan zich goed uiten en heeft ook een groot inlevingsvermogen, is goed ontwikkeld en houdt van diepgang.

Korte omschrijving van hem:

Hij is 41 jaar, 1.84m lang, heeft een slank postuur, lichtbruin haar en bruine, twinkelende ogen. Hij houdt van goede uiterlijke verzorging en kleedt zich chique en casual; bijv. zwarte kleding met een opvallend colbertje en hippe design sneakers.
Hij heeft mooie hobby’s; nachtduiken en parachutespringen. Verder houdt hij van bijzondere plekken bezoeken, kunst bezichtigen, hardlopen, mediteren, koken en strandsculpturen bekijken. Hij leest graag literatuur zoals Russische literatuur en blijft up-to-date van het nieuws door verschillende kranten.

Wat voor een soort relatie zoekt hij?

Hij is op zoek naar een creatieve vrouw ik met wie hij diepgaande gesprekken kan hebben. Hij valt op een vrouwelijke, slanke vrouw die een mogelijke kinderwens heeft en openstaat voor intimiteit. Voor hem is het belangrijk dat ze net zoals hem dat ze sprankelend is, lief, creatief en plezier ondervindt en zin heeft in het leven.
Hij zoekt een sterke krachtige vrouw die betrokkenheid in een relatie heeft en hem kan steunen en naast hem staat, vertrouwen heeft in hem om samen aan een mooie toekomst te kunnen werken.

Kenmerken:

Kunst en architectuur gestudeerd, ondernemer, kinderwens, Rotterdam, rookt niet.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.