Ben jij die ideale partner?

Partner search regio Noordwijk

Voor een levenslustige, interessante man die zorgzaam en oprecht is, ben ik op zoek naar een klassieke, onafhankelijke vrouw met een leuk leven. Een slimme, empathische, humoristische vrouw die klaar is om met hem een nieuwe toekomst op te bouwen.

Korte beschrijving van hem:

Hij is een rustige, lieve, ondernemende en betrouwbare man die een goed leven heeft en daarin alleen een leuke relatie mist. Hij staat positief in het leven en staat open om zich aan te passen mits de vrouw dat ook kan. Hij is respectvol, heeft humor en belangrijk hij kan zich openstellen. Hij is 1.75 lang, heeft een slank postuur en kleedt zich netjes casual. Hij heeft kort verzorgd lichtbruin haar, blauwgrijze ogen en is tevreden met zichzelf. Zijn karakter is te omschrijven als relaxed en zorgzaam, hij vindt het belangrijk in een relatie dat je er voor elkaar bent. Wat mij aanspreekt in hem is dat hij meegaand is, goed kan luisteren en gastvrij is. Een man die niet alleen netjes is maar dat ook uitstraalt naar de buitenwereld. Kortom, een leuke man die weet wat de wereld te bieden heeft.

Deze man heeft een fijn leven met fijne vrienden en familie. Hij heeft lang samengewoond en wat kortere relaties gehad. Hij heeft geen kinderen maar heeft hier wel een wens in. Hij weet dat deze wens misschien niet haalbaar is maar hoopt dat er ergens een vrouw is die deze wens ook heeft. Hij is een trotse oom en heeft een goede band met zijn neefjes en nichtjes. Hij heeft goede herinneringen aan zijn opvoeding en komt uit een muzikale en liefdevolle familie met normen en waarden.

Hij is werkzaam in de hospitality branche.
Hij woont in een mooi ingericht appartement vlak bij de zee. Hij houdt er dan ook van om langs het strand te wandelen en zijn hoofd even leeg te maken van de drukke baan. Midden in de menigte van grote concerten en festivals zal je hem niet snel vinden, liever in kleinschalige gezelschappen en theaterzalen. Hij kan goed koken en wordt blij van lekker eten en drinken. Hij houdt van kunst en cultuur, zijn vakantievoorkeuren zijn dan ook een combinatie van zon/ strand en cultuur/omgeving ontdekken of samen stedentrips maken. Hij doet aan sport; zwemmen, hardlopen, golfen en roeien. Leest vooral thrillers en kijk weinig tv. Een veelzijdige warme man die een vrouw veel te bieden heeft.

Wat voor relatie zoekt hij?

Hij zoekt een gepassioneerde, stabiele vrouw vanaf 35 jaar. Zijn ideaal is een jongere vrouw die misschien nog dezelfde kinderwens heeft als hij. Een klassieke, verzorgde, vrouwelijke vrouw die net als hij een warm karakter heeft en zekerheid kan bieden in een relatie.

Ze is een onafhankelijke en zelfverzekerde vrouw met een actief leven. Ze kleedt zich netjes en heeft een verzorgde en stijlvolle uitstraling. Haar karakter kan worden omschreven als warm, begripvol en zorgzaam, en ze vindt het belangrijk om er voor haar partner te zijn. Ze heeft haar eigen interesses en doelen, maar is klaar om een nieuwe toekomst op te bouwen. Ze is intelligent, empathisch en heeft een goed gevoel voor humor, waardoor ze gemakkelijk een diepe band kan opbouwen. Hij is op zoek naar een relatie waarin ze samen plezier hebben, humor delen, van elkaar leren en rekening houden met elkaar met het belang van wederzijds respect en steun.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden