Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor een serieuze en oprechte man van 42 jaar zoek ik een vrouwelijke vrouw die empathisch en begripvol is. Een elegante vrouw met een mooie uitstraling die samen met hem een toekomst wil opbouwen.

Korte omschrijving van hem:

Hij heeft een beschermende persoonlijkheid met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een gezonde dosis humor. Hij is 1.89 lang, heeft een normaal postuur en gaat casual mannelijk gekleed. Hij heeft een licht getinte huidskleur, diepbruine ogen, is kaal en heeft een nette korte baard. Hij heeft een leuk en sociaal voorkomen met een charismatische uitstraling.

Je kan zijn karakter omschrijven als attent, trouw, zorgzaam en begripvol. Hij gaat graag respectvol met mensen om. Wat ik mooi aan hem vind is dat hij heel goed kan omschrijven wat hij voelt. En openstaat voor anderen en daar een luisterend oor kan zijn. Hij weet heel goed wat hij wel en niet wil en kan snel schakelen.  Daarnaast is hij ambitieus en houdt hij van doelen stellen in zijn leven. Kortom; een man die een vrouw veel te bieden heeft.

Hij is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar wel een wens hierin. Hij zoekt diepgang en genegenheid in een relatie. Hij is al jaren als freelancer werkzaam bij verschillende grote bedrijven en heeft zijn leven financieel goed op orde. Hij heeft een eigen woning die strak en modern is ingericht en houdt van luxe en mooie spullen. Geen huisdieren omdat hij allergie heeft voor zowel honden als katten.

Zijn favoriete vakantieplaatsen zijn Tokyo, Singapore, Hong Kong, Dubai, Las Vegas, Zanzibar, Melbourne. Hij is Formule 1 fan en bezoekt geregeld races in het buitenland.

Wat voor een soort relatie zoekt hij?

Hij is op zoek naar een warme, vrouwelijke vrouw die een steun en toeverlaat is voor haar partner, ambitieus, integer en zorgzaam is. Iemand die passie heeft voor het leven en niet wereldvreemd is. Voor hem is het in een relatie belangrijk om communicatief sterk en zelfstandig te zijn, en in staat zijn om je goed naar elkaar uit te kunnen drukken.

Kenmerken van hem:

HBO opgeleid, attent, beschermend en empathisch, Haarlemmermeer, rookt niet

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden