Ben jij die ideale partner?

Partner search man

Voor een energieke en liefdevolle man van 39 jaar met Friese afkomst zoek ik een vrouwelijke vrouw die net als hij met een big smile door het leven gaat. Een passievolle, warme en knappe vrouw met een kinderwens die samen voor de 100% in een relatie wil gaan.

Korte omschrijving van hem:

Hij is een energieke, galante, intelligente man, is vrijgevig, zorgzaam en duidelijk in zijn communicatie. Hij is extravert, een open en positieve persoonlijkheid met het hart op de juiste plaats. Hij is 1.87 lang, heeft een sportief en sterk postuur en gaat netjes tot sportief gekleed. Hij heeft donkerblond verzorgd haar, grijze ogen met bril en hij oogt jonger.

Zijn karakter kan je omschrijven als liefdevol, sportief, passievol voor zijn omgeving en familie. Hij is een ochtendmens en zit ook gelijk in de juiste energie. Hij is een doorzetter en gaat voor de volle 100 procent op zijn doel af.  Wat ik mooi aan hem vindt is dat hij een meegaande man is en hij goed over zijn gevoel kan praten. Kortom; een Friese nuchtere man die een vrouw veel te bieden heeft.

Hij is na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar gegaan. Hij heeft geen kinderen, maar wel een wens hierin. Het lijkt hem geweldig om een kind alles te kunnen leren en bieden in het leven.

Hij is universitair geschoold en is al enige jaren ondernemer. Hij heeft zijn leven goed op orde en is dankbaar wat er allemaal op zijn pad komt en gekomen is. Hij woont in een mooi huis met een grote woonkeuken en een mooie ruime tuin. Hij is in bezit van meerdere huizen.

Deze man houdt van gezelligheid en daar horen lekkere etentjes bij. Maar ook zelf koken in een huiselijke setting vindt hij leuk, dan is zijn voorkeur de Franse en Italiaanse keuken.  Verder houdt hij van zeilen, drie keer in de week sporten, diepgaande gesprek voeren en een goed glas bubbels/ wijn. Hij wordt blij van een goede sfeer om hem heen, positiviteit en intimiteit.

Wat voor soort relatie zoekt hij?

Hij is op zoek naar een passievolle, stoere stabiele en zelfstandige vrouw met een warme uitstraling die positief in het leven staat. Hij hoopt zijn wederhelft te vinden om samen een diepere connectie aan te kunnen gaan, zowel geestelijk als lichamelijk. Een relatie die avontuurlijk is. Wat voor hem belangrijk is, is dat deze vrouw een kinderwens heeft, want dat verlangen is bij hem sterk aanwezig.

Kenmerken:

WO opgeleid, positief, empathisch, Utrecht, rookt niet

Ben jij in de leeftijd 30 tot 38 jaar en spreekt dit profiel je aan? Vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze klant.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden