Ben jij de ideale partner?

Partner search vrouw

Voor een intellectueel, oprechte  vrouw van 64 jaar, ben ik op zoek naar een intelligente, zelfstandige man met empatisch vermogen. Zij is een warme vrouw met een open uitstraling waarop je kunt bouwen; zeer loyaal en trouw. Iemand die zeer breed geïnteresseerd is, optimistisch, beschouwend en betrokken is, geniet van het leven en het leven neemt zoals het komt.

Korte omschrijving van haar:

Zij is 1.77m lang, heeft een normaal postuur, kort lichtbruin haar, grijze ogen en ze is brildragend. Ze heeft een stralende lach met sprankelende ogen en kleedt zich verzorgd, chique, klassiek maar ook sportief netjes. Deze vrouw is afgestuurd als natuurwetenschapper. Ze wilde als jonge vrouw arts worden, maar was hiervoor uitgeloot en is een andere weg ingeslagen.

Ze vindt het fijn om mensen te laten genieten door etentjes of feestjes te organiseren, ze houdt ervan om haar belangrijkste mensen om zich heen te hebben. Ze besteed veel zorg aan het onderhouden van contacten, rijd zeer graag auto. Verder houdt zij erg van zeilen, wandelen, skiën, fietsen en musea bezoeken. Ze is goed ontwikkeld en houdt van diepgang, ze leest graag Nederlandse literatuur zoals Frederik van Eeden en Multatuli.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Ze is op zoek naar een ondernemende man met wie ze diepgaande gesprekken kan hebben. Hij is in de leeftijd 58 tot 68 jaar, sprankelend en humorvol, communicatief sterk en heeft zin in het leven Hij is intelligent, leeft in verbinding met zijn hart en staat open voor zelfontwikkeling. Het is belangrijk dat ze elkaars geest verbreden, veiligheid kunnen bieden en dat de relatie gelijkwaardig is. Knuffelen en elkaar genegenheid tonen hoort daar ook zeker bij.

Kenmerken:

HBO- Natuurwetenschappen gestudeerd, ondernemer, weduwe, kinderen, Zeeland, rookt niet.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op. 

Bij registratie via het contactformulier ga je automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
Algemene Voorwaarden