BEN JIJ DIE IDEALE PARTNER?

Partner search vrouw

Voor een aantrekkelijke vrouw van 56 jaar ben ik op zoek naar een goed uitziende, spontane, zelfstandige man met warme persoonlijkheid. Ze zoekt een man in de leeftijd 48 tot 58 jaar, die houdt van goede innerlijke verzorging, maar ook uiterlijke verzorging o.a. mooie bos haar, goed gebit en een slank tot normaal postuur. Voor haar is het belangrijk dat hij diepgang heeft, positief ingesteld is en sterk in zijn schoenen staat, een ondernemende levensgenieter, een openhartige romantische, sportieve man.

Korte omschrijving van haar:

Zij is een vrouwelijke, sprankelende, zelfstandige en liefdevolle vrouw een mensen mens. Ze heeft een mooie uitstraling, is zeer breed geïnteresseerd, intellectueel, betrouwbaar en als iemand eenmaal in haar hart zit, dan gaat ze daar ook voor. Is klein van stuk 1,59m, heeft een slank postuur, lang lichtbruin haar en blauwe, stralende ogen. Zij vindt het belangrijk om er goed uit te zien, haar kledingstijl is casual/chique. Deze elegante vrouw is goed verzorgd en is een charmante verschijning, ze weet hoe ze zich moet presenteren, heeft een mooie glimlach met een open uitstraling. Ze is passievol met een positieve en optimistische instelling. Bij haar is het glas altijd halfvol. Ze houdt van gezelligheid, is sociaal, ondernemend en actief en behulpzaam naar de mensen om haar heen. Ze is soms wat ongeduldig, maar dat komt uit gedrevenheid.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Een liefdesrelatie met passie, waarin gelijkwaardigheid en eerlijkheid hoog op haar lijstje staan. Dat een relatie niet als ‘vanzelfsprekend’ beschouwd wordt, maar moeite voor elkaar blijven doen in voor en tegenspoed. In 1e instantie zoekt ze een latrelatie, maar ze sluit zeker niet uit dat het samenwonen kan worden als dit goed voelt. Kortom; diepgang is belangrijk en open over alles kunnen praten met elkaar.

Kenmerken:

HBO-Bedrijfskunde & Marketing gestudeerd, Sales – Sr Investment Advisor, weduwe zonder kinderen, Zuid-Holland, rookt niet.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.