BEN JIJ DIE IDEALE PARTNER?

Partner search vrouw

Voor een charmante, aantrekkelijke, hartelijke en warme vrouw van 56 jaar ben ik op zoek naar een goed uitziende, spontane, zelfstandige man met warme persoonlijkheid.

Korte omschrijving van haar:

Mijn eerste indruk van haar: mooie, sprankelende, vrouwelijke vrouw met een lieve oogopslag.
Ze heeft een mooie uitstraling en komt op mij over als een krachtige persoonlijkheid, zelfstandig, onafhankelijk en dierbaar voor veel mensen om haar heen.
Ze is klein van stuk 1,59m, heeft een slank postuur, lang lichtbruin haar en blauwe, stralende ogen. Zij vindt het belangrijk om er goed uit te zien, haar kledingstijl is casual/chique. Deze elegante vrouw is goed verzorgd en is een charmante verschijning, ze weet hoe ze zich moet presenteren, heeft een mooie glimlach met een open uitstraling. Ze is passievol met een positieve en optimistische instelling. Bij haar is het glas altijd halfvol.
Ze houdt van gezelligheid, is sociaal, ondernemend en actief en behulpzaam naar de mensen om haar heen.

Ze is op 48-jarige leeftijd weduwe geworden na een relatie van 28 jaar, en heeft geen kinderen.
Haar prachtig ingerichte huis past bij haar persoonlijkheid: modern/eigentijds met warme tinten en een gezellige haard in de woonkamer, waarbij ze graag met een lekker glas wijn van een goede film geniet.
Ze is HBO opgeleid en heeft een stevige sales functie bij naar zij zegt ‘het leukste bedrijf dat er bestaat!’. Hier begeleidt zij zowel Nederlandse als internationale klanten en daarvoor reist ze ook enkele keren per jaar naar het buitenland.
Als mensen-mens wordt ze blij van leuke dingen ondernemen, zoals met vrienden afspreken en samen genieten van lekker eten & een goed glas wijn of whisky. Heerlijk om mooie reizen te maken en af en toe uit haar bol te gaan op een dansfeest of festival. Maar ook gewoon lekker samen zijn en genieten van de kleine momenten in het leven, zoals samen koken of spontaan een dagje weg gaan.
Met dansen (haar grote passie!) en regelmatig sporten beleeft ze veel plezier en blijft ze in shape.
Een veelzijdige vrouw die het leven viert.

Wat voor een soort relatie zoekt ze?

Een liefdesrelatie met passie, waarin gelijkwaardigheid en eerlijkheid hoog op haar lijstje staan. Dat een relatie niet als ‘vanzelfsprekend’ beschouwd wordt, maar moeite voor elkaar blijven doen in voor en tegenspoed. In 1e instantie zoekt ze een latrelatie, maar ze sluit zeker niet uit dat het samenwonen kan worden als dit goed voelt. Kortom; diepgang is belangrijk en open over alles kunnen praten met elkaar. Ze zoekt een man in de leeftijd 48 tot 58 jaar, die houdt van goede innerlijke verzorging, maar ook uiterlijke verzorging o.a. mooie bos haar, goed gebit en een slank tot normaal postuur. Voor haar is het belangrijk dat hij diepgang heeft, positief ingesteld is en sterk in zijn schoenen staat, een ondernemende levensgenieter met humor, een openhartige romantische, sportieve man.

Kenmerken van haar:

HBO bedrijfkunde & marketing gestudeerd, Sales-functie, optimistisch mensen-mens & levensgenieter, weduwe zonder kinderen, Zuid-Holland, rookt niet.

Herken jij jezelf in dit cliëntenprofiel en wil je mogelijk voorgesteld worden,  vul dan jouw gegevens in.
Ik kijk op korte termijn of er een mogelijke match is. Mocht dat het geval zijn, dan neem ik contact met je op. Als na ons gesprek ik echt een match zie, word je voorgesteld aan deze cliënt.

Registreer en ik neem contact met je op.