Werkwijze

Ik help jou bij het vinden van het ontbrekende puzzelstukje in jouw leven.
Een partner die past bij alle aspecten die jij belangrijk vindt; waarden en normen, niveau, intelligentie, achtergrond, aantrekkingskracht, levensfase.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vindt plaats op een locatie naar jouw keuze.
Mocht er een klik zijn en je het avontuur aan wilt gaan met mij, dan wordt de intake bij jou thuis afgenomen.
Ik vind het belangrijk om te analyseren wat jij écht in een partner zoekt en waarom het nu nog niet is gelukt, zodat er heel gericht kan worden gezocht. Jouw persoonsgegevens worden uiteraard met de hoogste discretie behandeld, en nooit gedeeld met anderen. Ik ben de enige die inzicht in de gegevens heeft, van eerste contact tot en met de perfecte match.
Ik maak aan de hand van jouw partnerwens een selectie van potentiële matches, voer daarmee gesprekken en stel een gedetailleerde persoonsbeschrijving op. Deze selectie bespreek ik met jou, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken met wie je een eerste afspraak wilt maken.

Ook kan ik, indien gewenst, ervoor zorgen dat jij helemaal klaar bent voor een nieuwe liefde, zowel innerlijk door coaching gesprekken als uiterlijk door het inzetten van bijvoorbeeld een styliste en een fotograaf.

Na elke date evalueren we hoe deze is verlopen, of er een match is en of de wensen eventueel aangepast moeten worden. Daarnaast is er gedurende de hele looptijd veel ruimte voor persoonlijk contact over o.a. de matches, het daten, jouw wensen, coaching of gewoon even gezellig bijpraten.

Maak een vrijblijvende kennismaking over de exclusieve matchmaking mogelijkheden voor jou, vul hieronder je gegevens in.
Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.